Våre investeringer

Hjem»Investeringer»KJEDEHUSET

KJEDEHUSET

Generell info

Kjedehuset er en komplett aktør innenfor salg- og distribusjon av mobil og datakommunikasjonsløsninger. Selskapet består av seks enheter: to kjedeprofiler, assosierte forhandlere/medlemmer, en distribusjonskanal, et supportsenter og et serviceselskap.

Kjedehuset er franchisehovedkontoret for faghandelskjedene Nordialog og Telehuset som henvender seg til bedriftsmarkedet. De to kjedene representerer til sammen ca. 50 avdelinger med totalt ca. 550 ansatte, og er ledende aktør i det norske markedet.

I tillegg leverer Kjedehuset digital butikkdrift til faghandelskjedene Nordialog og Telehuset, leverer Kjedehuset e-handelsløsningen mBiz.

En viktig årsak til at kjedene kan rendyrke sin satsing på salg og support, er det gode støtteapparatet som søsterselskapene Telefast og Conmodo representerer. Effektiv distribusjon, god support, målrettet telemarketing og rask service. Totalt sett tilbyr dermed Kjedehuset hele verdikjeden.

Kjedehuset har også et tilbud til forhandlere som ikke innfrir krav for å inngå i noen av de to profilene eller som selv ikke ønsker å inngå i et stramt kjedekonsept. Disse ca. 50 forhandlerne er samlet under navnet MobilData. Profilen fungerer også som en rekrutteringskanal for nyetablerte virksomheter med muligheter for senere å inngå i kjedene Telehuset eller Nordialog.

    Relaterte prosjekter