Våre investeringer

Hjem»Investeringer»NORDIALOG

NORDIALOG

Generell info

Nordialog er Telenors største distribusjonsmuskel i bedriftsmarkedet – en totalleverandør som skreddersyr framtidsrettede løsninger til bedrifter med opptil flere tusen ansatte. Vi leverer ikke bare mobilkommunikasjon, men også skytjenester med tilhørende drift og infrastruktur.

Kort fortalt setter vi sammen behovstilpassede tale-, data- og videoløsninger som får bedrifter til å snakke bedre sammen. Vi gir profesjonelle råd og er en ledende leverandør av effektiv mobilitet til store bedrifter.

Vi har også posisjonert oss som den ledende leverandøren av profesjonell mobilpark-drift, gjennom konseptet Drift&Support. Mange virksomheter bruker store ressurser på administrasjon, drift og support av ansattes mobiltelefoner. Stadig flere oppdager fordelene ved å outsource denne driften. Nordialog setter problemløsingen i system!

Stadig flere av våre kunder velger skyløsninger, der datalagring og -prosessering flyttes til eksterne, web-baserte serverparker. Dermed slipper bedriften vedlikehold og kostnader forbundet med egne servere. Eksempler på skytjenester er e-posthåndtering, dokumentdeling og videomøter.

Nordialog har ca. 300 ansatte fordelt på bedriftssentre over hele landet. Vi eies av Kjedehuset AS, en betydelig aktør innenfor salg og distribusjon av mobil- og datakommunikasjonsløsninger. Kjedehuset eies 49 % av Telenor og består av tre kjedeprofiler, en distribusjonskanal, supportsenter og et serviceselskap.

Kompetanse er vårt viktigste produkt – rådgivning vår viktigste tjeneste!

Spesialiteter
Mobilitet, Telenor tjenesteportefølje, Samordnet Kommunikasjon, Unified Communication, Device Management, Service, Drift & Support (SLA), Mobilt Bedriftsnett, Logistikk, Mobil Sikkerhet, Mobil kostnadskontroll, Mobiler, Nettbrett, Profesjonelle Hodesett, Office365

    Relaterte prosjekter