VI ER ET INVESTERINGSSELSKAP MED FOKUS PÅ AKTIVT EIERSKAP

Skarestrand Gruppen har en god spreding i sin investeringsportefolio gjennom Telecom, IT, eiendom, forsikring, olje m.m.

Tilbake

Techstep ASA

Digitalisering av samfunnet og næringslivet er i ferd med å endre mentaliteten til telecomindustrien, til organisasjonene og menneskene som brukere av den. Fokuset flytter seg fra infrastruktur og utstyr, til verdiskapende tjenester. Dette skaper nye markedsmuligheter, og gjør at Techstep opplever kraftig vekst. Vårt mål er å ytterligere bygge opp og utvide våre produkter og tjenester for å bli den foretrukne leverandøren av den digitale arbeidsplassen i Norden.

Techstep er en ledende leverandør av mobilitets- og kommunikasjonstjenester til bedriftsmarkedet i Norge og Norden, og består av selskapene SmartWorks, Nordialog Oslo, Teki Solutions, Mytos, Apro Tele og Data og InfraAdvice. Techstep hadde en omsetning på 573 millioner kroner i 2016 og har en samlet kundebase på over 3 600 selskaper med tilsammen over 220 000 sluttbrukere. Kundene inkluderer blant annet SAS, DNB, Statnett, Accenture, DNV GL og Bama.

WE MAKE YOUR WORKLIFE MOBILE.

Finansiell

Nyeste investeringer

Brumunda Eiendom AS

Statt Torsk AS

Pratexo Inc

MSG Production AS

Kontakt oss

INTERESSERT I INVESTERINGER? TA KONTAKT MED OSS.